28.05.2012 - 17:07
Okunma (1722)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı

Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı

Sayın Bakan'ın öğretmenler hakkında söylediği sözler camiada bahar havası estirecek gibi görünüyor. Son dönemde kendilerini hırpalanmış hisseden öğretmenler Sayın Bakan'ın sözleriyle biraz olsun nefes alacaklar.

 

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer'den öğretmenlerin önemini ve değerini vurgulayan sözler:

 

"Öğretmenlerin gönlünü almamızdan bahsediliyor. Biz anne babamızdan sonra öğretmenlerin ellerinden öpüyoruz. Bugüne kadar öğretmenler aleyhinde tek söz sarf etmedim.  Ama hamaset de yapmam. Benim öğretmenlere verdiğim değer o kadar fazladır ki göreve gelir gelmez yaptığımız ilk iş öğretmen çalıştayı düzenlemek olmuştur. Bu çalıştayla biz öğretmenlik mesleğinin her bakımdan gelişip yücelmesi için çalışmalar yaptık.

 

Öğretmeni ciddiye almalıyız, öğretmen bizim her şeyimizdir. Onların başarısı bizim başarımızdır. Öğretmenlerin okul yönetimine katılmaları sağlanmalı, sorunları dinlenmelidir."

 

Haber Kaynağı: www.personelmeb.net

 

 

Keyword : Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı haberi , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı oku , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı konusu , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı hakkında , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı manşeti , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı perde arkası , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı olayı , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı son dakika , Öğretmenlerin Buna İhtiyacı Vardı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com