27.01.2012 - 01:04
Okunma (2195)
Yorum (0)
Paylaş

Çiçeklerin Solmaması İçin

Çiçeklerin Solmaması İçin

Kadınlar ve çiçekler; Hayatımızın en özel anlarının bir çiçekle renklenmesi kadınların  olmazsa olmazıdır. İlk tanışma,söz,nişan,evlilik,doğum günü,yıldönümü gibi.. Uzayıp giden anlamlı günlerde alacağımız bir demet çiçeğe dönüp dolaşıp bakar, verildiği anın güzelliğini her daim hatırlamaya bayılırız öyle değil mi? Büyük bir özenle vazoya yerleştirdiğimiz bu özel çiçekler hiç solmasın isteriz.

Bu çiçekler ömürlük olamayacağına göre, vazoda kalma sürelerini uzatabiliriz. Vazodaki çiçeğiniz hemen solmasın diye suyunun içerisine bir, iki damla çamaşır suyu yada bulaşık deterjanı damlatabilirsiniz ve suyunu sıklıkla değiştirebilirsiniz. Bu uygulamayı yaptıktan sonra çiçeklerinizin daha uzun ömürlü olduğunu göreceksiniz.

Keyword : Çiçeklerin Solmaması İçin haberi , Çiçeklerin Solmaması İçin oku , Çiçeklerin Solmaması İçin konusu , Çiçeklerin Solmaması İçin hakkında , Çiçeklerin Solmaması İçin manşeti , Çiçeklerin Solmaması İçin perde arkası , Çiçeklerin Solmaması İçin olayı , Çiçeklerin Solmaması İçin son dakika , Çiçeklerin Solmaması İçin

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com