24.05.2012 - 19:50
Okunma (4845)
Yorum (0)
Paylaş

Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor

Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor

Uzmanlar laptop ve akıllı telefonlarıyla fazla zaman geçiren kişilerin, yüzlerinde sarkma olduğunu tespit etti. Yüzde en çok etkilenen bölge ise gıdıklar oluyor.

ABD’de son yıllarda gerçekleşen estetik ameliyatlarının istatistiklerini inceleyen uzmanlar son yıllarda özellikle çene ve boyun estetiği yaptıranların sayısında artış olduğunu söyledi.

Doktorlara göre bunun nedeni laptop ve akıllı telefonlarıyla çok fazla vakit geçiren kişilerin yüz kaslarının gevşeyip kendisini bırakması.

“Akıllı telefon yüzü” olarak adlandırılan yeni deformasyon çeşidinde en çok etkilenen bölge gıdıklar oluyor. 

BOYUN KASLARI ZAYIFLIYOR

Woodford Tıp Merkezi’nden Dr Mervyn Patterson konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Saatlerce boynunuzu eğerek laptop ya da telefonunuzun ekranınıza bakarsanız boyun kaslarınızın zayıflamasına neden olursunuz. Bir süre sonra da gıdığınız yer çekimine uyum sağlayarak sarkar. “

Keyword : Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor haberi , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor oku , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor konusu , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor hakkında , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor manşeti , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor perde arkası , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor olayı , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor son dakika , Dikkat! Akıllı Telefon Yüzü Sarkıtıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com