24.05.2012 - 15:53
Okunma (1761)
Yorum (0)
Paylaş

Yağları Eritmenin Yolları

Yağları Eritmenin Yolları

Bel ve karın bölgesindeki yağlardan kurtulmanızı sağlayacak öneriler...

Alkol ve tatlı tüketimini sınırlayın. Aşırı yağlı yiyeceklerden sakının, bol yoğurt tüketin. Özellikle gece atıştırmaları ve akşam yemeğinden sonra tüketeceğiniz tatlıların belinizde birikeceğini de unutmayın. Biradan uzak kalın. 

Yürüyüşlerin dışında haftada 2 ya da 3 sıklıkla 10’ar dakikadan toplam 20 veya 30 dakikalık bölgesel direnç çalışmaları ile karın bölgesinde bulunan yağların daha hızlı yanmasını sağlarken diğer taraftan da karın kaslarını güçlendirerek bölgenin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

EGZERSİZ SEVMİYORSANIZ

Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.

Haftada 3 ya da 5 kez, 30 – 60 dakikalık tempolu yürüyüş ile karın bölgesinde birikmiş olan yağları yakmaya başlarsınız.

Keyword : Yağları Eritmenin Yolları haberi , Yağları Eritmenin Yolları oku , Yağları Eritmenin Yolları konusu , Yağları Eritmenin Yolları hakkında , Yağları Eritmenin Yolları manşeti , Yağları Eritmenin Yolları perde arkası , Yağları Eritmenin Yolları olayı , Yağları Eritmenin Yolları son dakika , Yağları Eritmenin Yolları

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com