22.05.2012 - 18:20
Okunma (1571)
Yorum (0)
Paylaş

36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor

36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ulusal Süt Konseyi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü himayelerinde, Pınar Süt ve Ziraat Bankası'nın sponsorluğundaki ''Ulusal Süt Zirvesi 2012-Süt ve Süt Endüstrisi Konferansı'',...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ulusal Süt Konseyi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü himayelerinde, Pınar Süt ve Ziraat Bankası'nın sponsorluğundaki ''Ulusal Süt Zirvesi 2012-Süt ve Süt Endüstrisi Konferansı'', Çeşme'de başladı.

Ulusal Süt Konseyi Başkan Yardımcısı ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhittin Özder, Okul Sütü Projesi'nin 36 ülkede uygulandığını, Tayland'da üretilen sütün yüzde 25'inin okullarda dağıtıldığını belirterek, ''Türkiye'de üretilen sütün yüzde 5 ile 7'si okullarda dağıtılacak. Bu gözardı edilmemeli'' dedi.

Ulusal Süt Konseyi olarak Okul Sütü Projesi'ni desteklediklerini, ''gençlerin sağlıklı gelişimi ile düzenli tüketim alışkanlığına sahip olmalarının'' konseyin temel hedefleri arasında bulunduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özder, hedefleri arasında süt üretiminde istikrarın sağlanmasının da yer aldığını ifade etti.

Keyword : 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor haberi , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor oku , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor konusu , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor hakkında , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor manşeti , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor perde arkası , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor olayı , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor son dakika , 36 Ülke Okullarda Süt Dağıtıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com