22.05.2012 - 18:10
Okunma (1824)
Yorum (0)
Paylaş

Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik

Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik

 

 

MEMUR-SEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Görüşmeler uzlaşmazlıkla sonuçlanmıştır. Bir sorun var. Türkiye büyüyor ise biz bu büyümeden pay istedik. Yada Türkiye, Maliye Bakanlığı'nın veya diğer yetkililerin yanasıttığı gibi ekonomide işler rayında değil , birileri rol yapıyor.

 

Türkiye Avrupa'da krizi en iyi yöneten ülke ise bunu memurlar da hissetsin. Eğer Afrika ülkesi ise biz de bilelim ve taleplerimizi ona göre gözden geçirelim. Hangi statüye girdiğimize dahil bir cevap verilmedi. Mali disiplin anlayışı ile Türkiye'de çalışanların motivasyonu zarara uğratılmıştır. Sorumlusu Kamu İş Veren Heyeti'dir. Eğitim Bir-Sen olarak 1 gün iş bırakma kararı aldık. Bunu da yarın gerçekleştireceğiz."diye konuşutu.

 

Keyword : Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik haberi , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik oku , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik konusu , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik hakkında , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik manşeti , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik perde arkası , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik olayı , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik son dakika , Memur-Sen: Türkiye Büyüyor İse Biz Bu Büyümeden Pay İstedik

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com