19.05.2012 - 05:54
Okunma (1729)
Yorum (0)
Paylaş

Çocuklar İçin Besin Önerileri

Çocuklar İçin Besin Önerileri

Çocuğunuz için yaralı besinlerde bazıları...


BAL KABAĞI

Tatlısı kadar çorbası da lezzetli olan bu sebze, zengin beta-karoten içeriği ile çocuğunuzun A vitamini ihtiyacını karşılamasına yardımcı olacaktır. Antioksidan zengini bu sebze ile çocuğunuz yetişkinlik çağında da sağlığını daha kolayca koruyabilir.

AVOKADO

Avokado, içerdiği doymamış yağlar sayesinde kalp sağlığını koruma ve geliştirmede önemlidir. Avokado ile ilgili yapılmış son bilimsel araştırmalar, avokadonun yanında tüketilen besinin vücutta kullanılmasını kolaylaştırdığı bildirilmiştir. Avokado ile zenginleştirdiğiniz sofralardan çocuğunuz daha fazla fayda ve sağlık kazanarak kalkar.

YULAF

B vitaminleri açısından zengin bir kaynak olmasının yanı sıra, beta-glukan içeriği ile bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde yardımcı olur. Yulaf tüketmeye alışan çocuğunuz yetişkin olduğunda kalp-damar sağlığını daha rahat koruyacaktır.

Keyword : Çocuklar İçin Besin Önerileri haberi , Çocuklar İçin Besin Önerileri oku , Çocuklar İçin Besin Önerileri konusu , Çocuklar İçin Besin Önerileri hakkında , Çocuklar İçin Besin Önerileri manşeti , Çocuklar İçin Besin Önerileri perde arkası , Çocuklar İçin Besin Önerileri olayı , Çocuklar İçin Besin Önerileri son dakika , Çocuklar İçin Besin Önerileri

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com