19.05.2012 - 05:35
Okunma (1735)
Yorum (0)
Paylaş

Kıymada Korkutan Hile

Kıymada Korkutan Hile

Gıda skandallarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, kıymadaki skandalı anlattı.

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı, yeni bir gıda skandalını gün yüzüne çıkardı.

Programın işlenmiş ET ürünlerinde yapılan hilelerin konuşulduğu bölümünde İstanbul Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilgin Şahin, çöpe gitmesi gereken tavuk ve büyükbaş hayvan kemiklerinin, kilosu 20 kuruşa toplanarak, öğütüldükten sonra hazır kıymaya katıldığını ileri sürdü.

Avrupa’da bu kemiklerin başta kedi maması olmak üzere , evcil hayvan yemi üretiminde kullanıldığına dikkat çeken Şahin, maalesef ülkemizde mekanik kıyma olarak vatandaşa yediriliyor dedi.

Vatandaşları hazır kıyma tüketmemeleri konusunda uyaran Bilgin Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın işlenmiş et ürünleriyle ilgili Gıda Kodeksinde yapacağı değişikliğin bu tarz hilelerin önüne geçebileceğini savundu.

Keyword : Kıymada Korkutan Hile haberi , Kıymada Korkutan Hile oku , Kıymada Korkutan Hile konusu , Kıymada Korkutan Hile hakkında , Kıymada Korkutan Hile manşeti , Kıymada Korkutan Hile perde arkası , Kıymada Korkutan Hile olayı , Kıymada Korkutan Hile son dakika , Kıymada Korkutan Hile

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com