16.05.2012 - 18:21
Okunma (1750)
Yorum (0)
Paylaş

Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz

Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz

 

 

Türkiye Kamu-Sen'in, kamu görevlilerinin yüzlerini güldürecek bir revize teklifin gelmesi durumunda eylem kararından vazgeçebileceği bildirildi.

 

Türkiye Kamu-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, toplu sözleşme görüşmelerinde konfederasyonlar aracılığıyla iletilen taleplerinin dikkate alınmadığı ve bu nedenle de son çare olarak eylem yapma kararı aldıkları belirtildi.

 

Toplu sözleşme görüşmelerinin son günü olan 21 Mayıs'a kadar hükümetin teklifi revize etmesi halinde eylemden vazgeçilebileceği ifade edilen açıklamada, ''Aksi takdirde yıllardır vatandaşlarımız için görevde olan memurlarımız bu kez vatandaşlarımız için grevde olacaktır. 23 Mayıs Çarşamba günü Türk memuru ülke genelinde hayatı durduracaktır'' denildi.

 

 

 

Keyword : Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz haberi , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz oku , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz konusu , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz hakkında , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz manşeti , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz perde arkası , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz olayı , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz son dakika , Kamu-Sen: Hükümetin Teklifi Revize Etmesi Halinde Eylemden Vazgeçebiliriz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com