13.05.2012 - 17:00
Okunma (1718)
Yorum (0)
Paylaş

Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!!

Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!!

15 MAYIS SALI GÜNÜ SAAT :10'DA ANKARADA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ. NEDEN Mİ ?

 

2011 AĞUSTOS AYINDA TEK SEFERDE YAPILACAGI SÖYLENEN 55 BİN ATAMA SÖZÜNDEN GERİYE KALAN 28 BİN ATAMANIN Mayıs ayı gelmesine rağmen hala gerçekleştirilmemesi biz genç ve başarılı öğretmenleri üzmektedir. Bu süreçte içinde bulunduğumuz ruhsal durumu anlamanız imkansızdır. Çünkü derler ya ateş düştüğü yeri yakar,bizimki de o hesap. Yüreğimize kor gibi düşen bu ateş sönmek bilmemekte aksine her geçen gün daha da artmaktadır.

 

Ülkemiz,OECD verilerine göre DÜNYADA ÖĞRETMEN AÇIĞINDA 1.Cİ SIRADA yer alırken bizler yüksek puanlarla 9 aydır hak mücadelesinde sağlığımızı yitirmekteyiz. Bizlerin yeri OKULLARIMIZDIR. Yıllarca okuduk,diplomalarımızı aldık ve ÖĞRETMEN OLDUK. Derken karşımıza KPSS denilen sınav çıkarıldı, Bizler sevdiklerimizden uzaklaştık ders çalıştık, zevklerimizden fedakarlık ettik yine de yılmadık. Gecelerce kabuslar gördük,günlerce gözyaşı döktük ama hep çalıştık. Sınava girdik yüksek puan aldık. Tam atanacağız diye beklerken kendimizi bu mücadelenin içinde bulduk. Çünkü verilen sözler tutulmadı AĞUSTOS?TA 55 BİN TEK SEFERDE ATAMA SÖZÜ hayal oldu bizlere 11 bin kadro verildi. Derken Şubatta 16 bin atama yapıldı. Toplamda 55 bin sözünden sadece 27 bini yapılmış olup bizlerin 28 bini hala MEB'de kalmıştır.

 

ARTIK BAŞKALARININ YAPTIĞI HATANIN BEDELİNİ ÖDEMEK İSTEMİYORUZ!

KADROLARIMIZ AÇIKKEN BİZ YÜKSEK PUANLARLA 2012 KPSS?YE HAZIRLANMAYI DEĞİL OKULLARIMIZDA,ÖĞRENCİLERİMİZLE OLMAYI HAK EDİYORUZ !

 

Mayıs geldi,Temmuz'da 2012 KPSS var. Biz bu psikolojiyle nasıl ders çalışalım ? Ama daha da önemlisi neden ders çalışalım? Neden bizlerin uğradığı haksızlıklara herkes sessiz kalmaktadır?

 

Yeni sınava 2 ay kalmış biz hala önümüzü göremiyoruz.Ucu belli olmayan bir tünele hapsolmuş gibi boğulyoruz. Bu tünelden sağ salim çıkacak mıyız yoksa tünelin içinde daha duracak mıyız diye düşünmekten hastalanmaya başladık. Genç yaşlarımızda hak ettiğimiz ödül bu mu olmalıydı? Bunca yıl okuduktan sonra gecemizi gündüzümüze katarak KPSS çalışmamızın bedeli bu muydu ?

 

DAHA FAZLA İŞLEMEDİĞİMİZ SUÇUN BEDELİNİ ÖDEMEK İSTEMİYORUZ !!

DÜRÜST OLDUK,ÇALIŞTIK,YETERLİ PUANLARI ALDIK AMA HALA ATAMAMIZ YAPILMADI

55 BİN TEK SEFERDE AĞUSTOSTA YAPILACAK DENİLDİ GÜVENDİK SUÇ MU İŞLEDİK?

HAZİRANDA 28 BİN ADALETLİ ATAMA HAKKIMIZDIR.

 

ARTIK SABREDECEK NE GÜCÜMÜZ NE DE SAĞLIĞIMIZ KALMIŞTIR. BUNALIMA GİRMEMİZE AZ KALDI. HAK ETMEDİĞİMİZ HALDE 9 AY HAK ARAMAK,MAYIS OLDUĞU HALDE HALA BİR HABER GELMEMESİ ARTIK ZORUMUZA GİDİYOR. BİRİLERİ LÜTFEN BU SESİMİZE KULAK VERSİN. GENÇ FİDANLAR SOLDURULMASIN. OKULLARIMIZIN DA ÖĞRENCİLERİMİZİN DE BİZLERE,BİZLERİN DE ONLARA İHTİYACI VAR.

 

126 BİN KADRONUN AÇIK OLDUĞU BAKANIMIZCA AÇIKLANMIŞKEN BİZ YÜKSEK PUANLARIMIZLA 2012 KPSS HAZIRLANMIYORUZ,HAZIRLANAMIYORUZ.

 

İŞTE BU YÜZDEN BİZ 15 MAYIS 2012 SAAT 10.00?DA ANKARADAYIZ. PEKİ YA SİZ BİZİMLE OLACAK MISINIZ? GENÇ,BAŞARILI,MAZLUM GENÇLERİN SİZLERE İHTİYACI VAR. SESİMİZİ DUYURMANIZI VE O GÜN YANIMIZDA OLMANIZI ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUZ.

 

SEVGİLER,SAYGILAR

 

Haber Kaynağı: www.personelmeb.net

 

 

Keyword : Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! haberi , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! oku , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! konusu , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! hakkında , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! manşeti , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! perde arkası , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! olayı , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!! son dakika , Atanamayanlar Eyleme Hazırlanıyor!!!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com