13.05.2012 - 16:43
Okunma (1549)
Yorum (0)
Paylaş

Hamilelere Bilinçli Anne Kursu

Hamilelere Bilinçli Anne Kursu

Hamile kadınlara verilen eğitimle, sağlıklı ve kolay doğum amaçlanıyor.

İstanbul Sultangazi Belediyesi hamilelik döneminde kadınlar için bir eğitim programı hazırladı. ''Bilinçli Anne, Sağlıklı Nesil'' eğitim programı ile anne adayları sağlıklı ve kolay doğum için bilinçlendiriliyor.

''Bilinçli Anne, Sağlıklı Nesil'' programı ile hamile kadınlar, hem egzersiz yapıyor hem uzmanlar eşliğinde eğitim görüyor.

Sultangazi Belediye Başkanı, Cahit Altunay:

"Bayanlar hamilelik sürecinde eğitim alacaklar. Hamilelik döneminden sonra lohusalık ve çocuğun bakımı ve ondan sonraki sağlık süreci nasıl takip edileceği konusunda gereken bilgilendirme ve uygulamalar da yapılacak" dedi.

Fizyoterapist, Fatma Selçuk:

"Kadında ileri dönemde ya da hamilelik esnasında yaşanabilecek problemleri önlemek adına egzersizleri kullanıyoruz. İkinci bir amacı da doğumu kolaylaştırmak tabii ki'' diye konuştu.

Programa katılan hamileler de, ''Bilinçli Anne, Sağlıklı Nesil'' programından memnun.

 

Keyword : Hamilelere Bilinçli Anne Kursu haberi , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu oku , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu konusu , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu hakkında , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu manşeti , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu perde arkası , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu olayı , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu son dakika , Hamilelere Bilinçli Anne Kursu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com