11.05.2012 - 13:03
Okunma (1693)
Yorum (0)
Paylaş

Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek

Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek

Süper Final'de şampiyon olacak takım, kupasını yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alacak

 

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

 

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Spor Toto Süper Final maçından sonra, şampiyona kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verecek.

 

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak olan ve şampiyonun belirleneceği maçı, Yıldırım Demirören başkanlığında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, stadyumda birlikte izleyecek.

 

Maçın bitiminin ardından düzenlenecek törende, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, 2011-2012 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu olacak takımın kaptanına şampiyonluk kupasını takdim edecek.

 

Başkan Demirören: "Kazananı hep birlikte alkışlayacağız"

 

Lig sezonunun kapanış maçının gerçek bir final olacağına dikkat çeken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray'ın bu sezon ortaya koydukları performansın her türlü övgüye değer olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Yarın akşam o büyük performansların taçlandırılacağı bir futbol şölenini yaşayacağız. 100 yılı aşan güçlü ve köklü bir rekabetin, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerce büyük bir ilgiyle izleneceğini biliyorum.

 

Bu tarihi akşamda, sahada şampiyonluk mücadelesi için ter dökecek oyunculara, uluslararası arenada takdir gören performanslarına bir yenisini daha ekleyeceklerini bildiğim hakem arkadaşlarımıza, takımlarını bu noktaya taşırken verdikleri emek, gösterdikleri çabayı, Fair-Play olgusunu da yansıtarak bu büyük finalde sürdüreceklerini düşündüğüm teknik adamlara yürek dolusu başarılar diliyorum.

 

Bu anlamlı futbol gecesinin hafızalara kazınmasında en önemli rol, tribünlere düşüyor. Koşullar ne olursa olsun, kazananın hep birlikte alkışlanacağı örnek bir duruşla onlardan finale değer katmalarını rica ediyorum.

 

Tabii ki kutlamalarda, geçmişte yaşadığımız acı olayların tekrarlanmaması için, tüm ülke genelinde şampiyonluk bayramına gözyaşı karışmasını engelleyecek bir olgunluğun sergilenmesi gerektiğini de hatırlatmakta yarar görüyorum'' dedi.

Keyword : Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek haberi , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek oku , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek konusu , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek hakkında , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek manşeti , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek perde arkası , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek olayı , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek son dakika , Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com