11.05.2012 - 12:37
Okunma (1725)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmen de Okulu Kırıyor

Öğretmen de Okulu Kırıyor

 

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) yaklaşmasıyla sağlık raporu alarak dershanelerin yolunu tutanların yalnızca 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri değil.

 

İddiaya göre, bazı öğretmenler de okul yerine dershanelere giderek eğitim veriyor. İhbar ve şikayetler üzerine denetçi görevlendiren Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mevzuata uygun olmayan davranışlarda bulunan öğretmenler hakkında soruşturma açılması için il milli eğitim müdürlüklerine talimat verdi.

 

Okul yerine dershane

 

Haziran’da gerçekleştirilecek olan SBS ve LYS sınavına hazırlık amacıyla son sınıf öğrencilerinin genel olarak okula devam etmediğini, eğitim öğretim saatleri içerisinde özel dershanelere gittiklerini tespit eden MEB yetkilileri, okullarda ders işlenmediği, bazı yönetici ve öğretmenlerin de bu durumu teşvik ettiği hatta resmi okullarda görevli öğretmenlerin de özel dershanelerde çalıştıkları yönünde bakanlığa şikayetlerin ulaştığını bildirdi.

 

Dershaneye gidenin maaşı kesilecek

 

BAKANLIK müfettişleri il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine dershane sahibi, yöneticisi, ortağı olan öğretmenleri ve dershanelerde derse giren öğretmenleri incelemeye aldı. İnceleme sonrasında dershanelerde ders veren öğretmenlerin ve dershane sahibi öğretmenlere maaş kesim cezası verilebilecek.

HÜRRİYET

 

Keyword : Öğretmen de Okulu Kırıyor haberi , Öğretmen de Okulu Kırıyor oku , Öğretmen de Okulu Kırıyor konusu , Öğretmen de Okulu Kırıyor hakkında , Öğretmen de Okulu Kırıyor manşeti , Öğretmen de Okulu Kırıyor perde arkası , Öğretmen de Okulu Kırıyor olayı , Öğretmen de Okulu Kırıyor son dakika , Öğretmen de Okulu Kırıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com