10.05.2012 - 06:35
Okunma (1866)
Yorum (0)
Paylaş

Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma!

Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma!

Milli Eğitim Bakanlığı Müdürlerin ardından Türkiye genelinde tüm öğretmenlere soruşturma açtı.

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Müdürlerin ardından Türkiye genelinde dersane sahibi, ortağı, yöneticisi olan ve dersanelerde ders veren tüm öğretmenlere soruşturma açtı.

 

Bakanlık müfettişleri Türkiye genelinde Pazartesi gününden itibaren tüm il ve ilçelere dağılarak soruşturmalara başladı.

 

Bakanlık kaynaklarından elde ettiğimiz bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı'na ihbar niteliğinde yapılan şikayetler üzerine MEB harekete geçti. Yapılan şikayetlerde Öğretmenlerin Öğrencileri dershanelere yönlendirdiği, etüt saatleri için dersanelere giden öğrencilerin, özellikle son sınıf öğrencilerinin okullarda yoklamalarda var gösterildiği tespit edildi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara'da bazı dershanelerde anket yaparak derse giren öğretmenlerin adlarını öğrendikten sonra Dershanelerde görev yapan öğretmenleri tek tek tespit etti ve bu oranın oldukça fazlası olması Türkiye genelinde düğmeye bastı ve soruşturmaya geçti.

 

Bakanlık müfettişleri pazartesi gününden itibaren İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlüklerine Dersane sahibi, yöneticisi, ortağı olan öğretmenleri ve dersanelerde derse giren öğretmenleri soruşturuyor.

 

Ayrıca tüm liselerde yoklama fişlerini kontrol ederek soruşturmayı derinleştiriyor. Yapılan incelemelere göre birçok il ve ilçede öğretmenlerin öğretmenlikten daha çok dershanecilik faaliyetleri ile uğraştığı yönünde MEB müfettişleri tespitlerde bulundu.

 

Ajanskamu olarak müfettişlerle yaptığımız görüşmeler neticesinde Dershanelerde ders veren öğretmenlerin ve dersahne sahibi öğretmenlere maaş kesim cezası verileceği söyleniyor.

 

Üç kuruş maaşla geçinmeye çalışıp, kendine iş bulup öğretmenlik mesleğini devam ettirip geçinmeye çalışan, hayat standardı yoksulluk sınırırnın altında olan Öğretmenler, Sayın Bakan'ın gazabına uğrayarak cezalandırılmasını ajanskamu.com olarak kınıyoruz.

 

Tüm Sendikaları göreve davet ediyoruz.

 

AJANSKAMU.COM

Keyword : Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! haberi , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! oku , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! konusu , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! hakkında , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! manşeti , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! perde arkası , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! olayı , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma! son dakika , Tüm Türkiye'de Öğretmenlere Soruşturma!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com