08.05.2012 - 05:36
Okunma (1794)
Yorum (0)
Paylaş

Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ?

Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ?

 

Eğitimbirsen Ankara şube başkanı Tekin KORKU , Toplu sözleşme sürecinde Türkeğitimsen’in ek ödeme değil yetki için uğraştığını iddia etti. Sitemize gönderilen basın açıklaması...

 

 

2011 yılında yetkili sendika olarak oturduğumuz toplu görüşme masasından toplu sözleşme imzalar gibi kazanımlarla kalktığımız ve son 27 yılın en iyi toplu görüşmesine imza attığımız zaman “Devlet’i Ali’ye” lerinin has bahçesini süsleyenler masadan apar topar kaçarken, M.Ali Şahin döneminde yetkili sendika olarak yüzde 2,5 devlet memuru zammına imza attıklarını unutmuşlardı.

 

2011 yılında son toplu görüşmemiz diyerek 2012 yılında toplu sözleşme olmazsa masaya oturmayacağımızı yetkili sendika olarak ilan ederken , Referandum sürecinde toplu sözleşme yasasına HAYIR diyen sendikanın, toplu sözleşme yasasının çıkma aşamasında masada en baş köşede yer almak istemesi ve toplu sözleşme yasasının çıkarılması sürecinde yapmış olduğu manevralar gözlerden kaçmamıştı.

 

Toplu sözleşme masasına oturmadan ve taleplerini dahi dile getirip hükümeti dinlemeden her ilde eş zamanlı eylemler yapan sendikanın daha hükümetin zam teklifini masaya getirmeden 26 Mayıs tarihinde eylem kararı alması sizce de garip değil mi ?

 

Kamusen ve özellikle Türkeğitimsen tabanının internet sitelerine yazdıkları yorum ve genel merkez yöneticilerinin bu süreçteki tutum ve davranışlarına göz attığımız zaman , özelliklede öğretmenlerimize ek ödeme konusunda bu sendikanın asıl amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu anlaşılacaktır.

 

Türkeğitimsenli yöneticiler ve fanatik tabanı bu ek ödemenin hükümet tarafından verilmemesi ve Eğitimbirsen’in buradan üye kaybına uğraması düşüncesiyle kurmuş oldukları yetki hayalleri nafiledir.

 

Eğitimbirsen’in yetkili sendika olarak masaya oturmasını hazmedemeyen ve ek ödeme kartı ile Eğitimbirsen’den istifaların çoğalacağını hayal edenler bir kez daha hayali sukuta uğrayacaklardır.

 

Eğitimbirsen Genel Merkezimizin aylardır her platformda “ek ödeme konusu toplu sözleşme masasının birinci gündem maddesi olacak. “ ve “ ek ödemeyi söke söke alacağız “ sözlerini görmezden gelip ek ödeme üzerinden toplum mühendisliği yaparak manipülatif hareketlerle Eğitimbirsen tabanını istifaya zorlama ve yetkiyi tekrar almak isteyen Türkeğitimsen’in amacının ek ödeme değil yetki olduğu anlaşılmaktadır.

 

Toplu sözleşme masasında ek ödemeyi söke söke alacağız.

 

2012 yılında da, bütün şer odaklarına ve toplum mühendislerine rağmen Eğitimbirsen olarak yine yetkiyi açık ara alacağız.

 

Bu kervan yolda kalmayacak.

 

Siz isteseniz de istemesenizde Kervan yürümeye devam edecek.

 

TEKİN KORKU

Eğitimbirsen Ankara Şube Başkanı

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? haberi , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? oku , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? konusu , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? hakkında , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? manşeti , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? perde arkası , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? olayı , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ? son dakika , Türkeğitimsen Zam mı İstiyor ? Yoksa Yetki mi ?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com