06.05.2012 - 06:59
Okunma (1844)
Yorum (0)
Paylaş

Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor

Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere karşı artan şiddet olayları karşısında neden suskun kalmayı tercih ediyor?

 



Ak Parti hükümetinin en uzun süre görevde kalan Bakanı Hüseyin ÇELİK’in elinden tutup MEB’de üst düzey kadrolara getirdiği bürokratlar, Nimet BAŞ göreve geldiği zaman ÇELİK’İN adamı damgasını yememek için Nimet Hanım’a Hüseyin ÇELİK’in icraatlerini eleştiren ve Nimet Hanıma en çok takla atan kişilerdi..

 

Hüseyin Bey’e , Sayın Bakanım sen olmasan resmine secde ederim diyecek kadar koltuk sevdası olan kişiler Nimet Hanım geldiği zaman ellerinde çiçeklerle kapısında nöbet bekleyen kişilerdi..

 

Nimet Hanım’ın yanına aldığı ve onun ekibinden olan kişiler ise Nimet Hanım’ın görevi devrederken kulis arkasında göz yaşları döktüğü anda Ömer DİNÇER’in , SGK’dan gelecek yakın mesai arkadaşlarının telefon ve tanıdık künyesini çıkarmaya çalışan kişilerdi.

 

Nimet Hanım’ın 3600 ek gösterge verdiği kişiler Bakan Hanım’ı uğurlamadılar bile…

 

Siyaset işte böyle bir şeydir Sayın DİNÇER…

 

Hele ki MEB’de Bakan olarak görev yapmak çok farklıdır..

 

Yanınızda bulunan onlarca bürokrat bugün için yanlış uygulamalarınıza bile alkış tutuyor ve ses çıkaramıyorsa bunun tek sebebi güç ve koltuk korkusudur..

 

Koltuktan başka bir Dünyası olmayan bu ve buna benzer bürokratlar için temel felsefe şudur..

 

Bakanımın yanlışı benim doğrumdur..

 

Önemli olan benim koltuğumdur…. Felsefesidir..

 

Zaten bu felsefeyi anlamış ve bu yönde kıvrak manevralara sahip olan kişiler her devrin bürokratıdır..

 

Sayın DİNÇER, Öğretmenlere uygulanan şiddet hakkında yanınızda bulunan onlarca danışman ve bürokratın hiç birisi bu konuda bir açıklama yapmanız gerektiğini sizlere hatırlatmıyor mu ?

 

Her gün bir öğretmenin dayak yediği bir ortamda, Son bir haftada 7 öğretmenin hastanelik olduğu bir dönemde , kendi personeliniz için iki satır da olsa bir açıklama yapamaz mıydınız ?

 

Sağlık Bakanının kendi personeli için “ Acil Şiddet Hattı “ kurdurduğu ve yönetmelik çıkardığı bir dönemde , sizlerin öğretmenleri şikayet için ALO 147 hattını kurdurmanız ne kadar garip demi…

 

Velimi üzeni bende üzerim dediğiniz günden bugüne kadar , o velileriniz öğretmenleri hastanelik etmeye başlamışlardır.

 

Velilerinizi de üzmeyi düşünüyor musunuz ?

 

Sayın DİNÇER, Öğretmenlerinizin eti velilerin, kemiğini sizin mi ?

 

Sonuç olarak ; Hiçbir koltuk baki değildir. O makamda yaklaşık 8 yıl kalarak bir rekora imza atan Hüseyin ÇELİK bile 8 yılda sizler kadar tepki toplamamıştır.

 

Yaptığınız birçok güzel icraat bile, kendi personelinize karşı olan tutum ve davranışlarınızdan ötürü gölgede kalmaktadır.

 

Ak Parti hükümetine yıllardır oy vermiş ve açık bir şekilde taraf olmuş öğretmenler bile bugün yüksek sesle her ortamda acımasız bir şekilde sizi eleştiriyorsa bundan çıkarılacak çok ders vardır.

 

Sayın DİNÇER, Lütfen öğretmenlere karşı olan bu tutumunuzu tekrar gözden geçirin ve öğretmenlerimizle aranızda ki buzların en kısa zamanda erimesi için gerekli adımları bir an önce atın…

 

Unutmayın ki siz o koltukta her şeyden önce bir siyasi partiyi temsilen oturmaktasınız , bu siyasi partiye gönül vermiş binlerce öğretmen , iktidara 10 yıldır destek veren ve iktidarın sosyal tabanı olarak algılan Eğitimbirse üyesi öğretmenler bile artık herkesten acımasız bir şekilde sizi eleştiriyorsa bun dan çıkaracak çok ders vardır.

İşte sadece Eğitimbirsen üyesi öğretmenlerin size olan tepkilerinden bir kesit ve bir eylemde ki pankart...

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

 

Keyword : Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor haberi , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor oku , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor konusu , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor hakkında , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor manşeti , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor perde arkası , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor olayı , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor son dakika , Ömer DİNÇER Öğretmenlere Ayıp Ediyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com