02.05.2012 - 15:06
Okunma (1955)
Yorum (0)
Paylaş

Meslek Liseliye Maaş Verilecek !

Meslek Liseliye Maaş Verilecek !

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın taslak yönetmeliğinde meslek liselerini cazip hale getirmek için birçok yeni düzenleme yapıldığı ortaya çıktı.

 

 

MEB'in hazırladığı taslak yönetmelik, meslek liselilere önemli avantajlar getiriyor. Bu okullarda okuyan öğrencilere yurt dışında staj imkanı tanınacak. Mezun olanlara ise okul müdürleri tarafından bağımsız İş Yeri Açma Belgesi verilecek...

 

MEB, 28 Şubat süreci ile birlikte İmam Hatip ve Meslek Liselerinin işlevsiz bırakılmasından 15 yıl sonra hazırladığı yeni yönetmelikle bu okullara olan talebi artırmaya hazırlanıyor. 12 yıllık kesintili zorunlu eğitimin ardından lise sistemini de sil baştan değiştiren Bakanlık, yeni yönetmelikle meslek liselerine olan talebin artırılmasını amaçlıyor.

 

Bugün gazetesindeki habere göre bu okullarda okuyan öğrencilere yurt dışında staj imkanı tanınırken, mezun olan öğrencilere okul müdürleri tarafından bağımsız İş Yeri Açma Belgesi verilecek.

Keyword : Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! haberi , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! oku , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! konusu , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! hakkında , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! manşeti , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! perde arkası , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! olayı , Meslek Liseliye Maaş Verilecek ! son dakika , Meslek Liseliye Maaş Verilecek !

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com