01.05.2012 - 16:50
Okunma (1615)
Yorum (0)
Paylaş

Aziz Yıldırım Yeniden Aday

Aziz Yıldırım Yeniden Aday

FB başkanlığına adaylığını resmen açıklayan Yıldırım, çarpıcı açıklamalar yaptı

 

 

Metris Ceza evinde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı. Avukatları aracılığı ile yazılı açıklama yapan Aziz Yıldırım, gündeme ilişkin de çarpıcı ifadeler kullandı.

"Türk Futboluna İhanet Ediyorlar"

Yıldırım, "Günü kurtaran yasa değişiklikleri ile Fenerbahçe'yi kurtarma adı altında lekelemeye çalışanlar, Türk Futboluna ihanet etmektedirler" dedi.

Yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün geldiği nokta ve hedeflerine yönelik projeleri kimileri için hayal dahi edilemez niteliktedir" diyen Yıldırım, bundan dolayı Fenerbahçe'ye karşı kampanya yürütüldüğünü savundu.

Aziz Yıldırım "Türlü senaryolarla Fenerbahçe'mizi, beni ve yöneticilerini lekelemeye kalkanlar, şimdilerde Fenerbahçe'mizi ele geçirme senaryolarının son perdesini oynama hazırlığı içindedir. Ancak unuttukları, Fenerbahçe'mizin Başkanı, yöneticileri, taraftarı ve tüm değerleriyle ayrılmaz ve bölünmez bir bütün olduğu gerçeğidir" ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli taraftarlara desteğinden dolayı Teşekkür eden Aziz Yıldırım, 19 Mayıs tarihindeki kongrede aday olduğunu, böylelikle en güzel cevabı vermiş bulunduğunu söyledi.

Başkan Yıldırım ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nü kastederek "Hiçbir güç bu ulu çınardan tek bir yaprak dahi kopartamayacaktır" şeklinde konuştu

Yıldırım, sahaya yansımayan eylemlerin, nerede ve nasıl yapıldığını ortaya koyamayanların ise hukuk dışı davrandığını savundu.

Türk Futboluna ihanet edildiğini belirten Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin tüm hesaplarının tertemiz olduğunu, yöneticilerinin tüm tasarruflarının belgelere dayandığını kaydetti.

"CAS Davası Ülke Menfaatleri İçin Çekilmiştir"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cas davasının, ülke menfaatleri gereği çekildiğini de sözlerine ekledi.

 

Keyword : Aziz Yıldırım Yeniden Aday haberi , Aziz Yıldırım Yeniden Aday oku , Aziz Yıldırım Yeniden Aday konusu , Aziz Yıldırım Yeniden Aday hakkında , Aziz Yıldırım Yeniden Aday manşeti , Aziz Yıldırım Yeniden Aday perde arkası , Aziz Yıldırım Yeniden Aday olayı , Aziz Yıldırım Yeniden Aday son dakika , Aziz Yıldırım Yeniden Aday

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com