01.05.2012 - 06:36
Okunma (1471)
Yorum (0)
Paylaş

Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı

Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı

 

2012 yılı toplu sözleşme toplantısının ilk oturumunda alınan kararlar ve görüşmeden notlar...

 

 

 

Hükümet ve memurlar 2012-2013 maaş artışını belirleyecek toplu sözleşme görüşmeleri için bir araya geldi.

Kamu görevlileri sendikaları ile hükümet arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinin ilk oturumu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki Eşref Moralı Toplantı Salonu'nda başladı.

Toplantının açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, toplu sözleşme görüşmelerinin ilk toplantısını yaptıklarını belirterek, ''Bugün kamu görevlileri sendikacılığı ve çalışma hayatı açısından tarihi bir gün yaşamaktayız . Çünkü kamu görevlileri sendikacılığında ilk kez toplu sözleşme görüşmesi yapılmaktadır. Bu tarihi gün 2009 yılında hükümetimiz tarafından Emek ve Dayanışma Günü ilan edilen 1 Mayıs'ın hemen arefesinde gelmesi de ayrıca sevindiricidir'' dedi.

Keyword : Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı haberi , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı oku , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı konusu , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı hakkında , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı manşeti , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı perde arkası , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı olayı , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı son dakika , Toplu Görüşmenin İlk Gününde Neler Yaşandı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com