25.01.2012 - 21:51
Okunma (1625)
Yorum (0)
Paylaş

Meteorolojiden Uyarı Geldi

Meteorolojiden Uyarı Geldi

Ülkemizin yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini belirten meteoroloji yetkilileri kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu.İşte o iller...

Ülkemizde Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Tunceli ve Kahramanmaraş ile öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Batman, Siirt ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli kar yağışı beklendiği kaydedildi.

 

Açıklamada, kuvvetli kar yağışının oluşturabileceği ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma, don olayı ve çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Keyword : Meteorolojiden Uyarı Geldi haberi , Meteorolojiden Uyarı Geldi oku , Meteorolojiden Uyarı Geldi konusu , Meteorolojiden Uyarı Geldi hakkında , Meteorolojiden Uyarı Geldi manşeti , Meteorolojiden Uyarı Geldi perde arkası , Meteorolojiden Uyarı Geldi olayı , Meteorolojiden Uyarı Geldi son dakika , Meteorolojiden Uyarı Geldi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com