28.04.2012 - 04:38
Okunma (1665)
Yorum (0)
Paylaş

Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik

Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik

MEB Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümlerine göre 23.07.2012 tarihine kadar 2012 yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği duyurularının yapılması gerekmetedir. Bakanlığın bu yönde çalışma yaptığı ve Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliklerinin 2012 yılında yapılacağı duyumları alınsada bakanlığıın şuana kadar bir açıklama yapmaması ve durumun belirsiz olması kafaları karıştırmaktadır.

 

Bilindiği üzere; 2012 yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişiklikleri, MEB Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılması durumunda Temmuz-Ağustos-Eylül ayları içerisinde takvimin işletilmeye başlatılması gerekmektedir. Bu dönemler: personel atama, öğretim yılı sonu çalışmları ve gelecek yıl öğretim yılı çalışmalarınında yoğun olduğu döenemdir. Ayrıca; memurlar için tatil dönemi olup, tatil, Ramazan ve bayram dönemlerinede denk gelmektedir.

 

Sendikamızca tüm bunların bir arada değerlendirildiğinde sağlıklı bir Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği sınavının yapılmasının mümkün olmadığı kaanatine varılarak Bakanlıktan ilgili sınav duyurularının biran önce yapılarak takvimin Haziran-Temmuz döneminde sonuçlandırılması talep edilmiştir.

Keyword : Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik haberi , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik oku , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik konusu , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik hakkında , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik manşeti , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik perde arkası , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik olayı , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik son dakika , Bakanlıktan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Biran Önce Yapılmasını İstedik

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com