27.04.2012 - 16:38
Okunma (1817)
Yorum (1)
Paylaş

Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!)

Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!)

 

 

 

 

 

Tesekkurler Sayın Bakanım..Buyrun Bu Sene İçindeki Liste !

 

 

Iğdır’da ilköğretim okulu öğretmeni P.O, sokak ortasında kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, bayan öğretmenin "muşta" tabir edilen kesici alet ile önce yüzünü parçaladı, sonra da burnunu kırdılar.

 

Ocak ayında İzmir’den Iğdır Kurtuluş İlköğretim Okulu’na İngilizce öğretmeni olarak atanan P.O’ya (32) Atatürk Caddesi Zübeyde Hamın Bulvarında yürürken, henüz kimliği öğrenilemeyen iki kişi tarafından omuz atıldı. P.O’nun buna tepki göstermesi üzerine iki saldırgan önce muşta ile bayan öğretmenin yüzünü parçaladı, sonra da yumruk atarak burnunu kırdı.

 

Iğdır Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan P.O’nun sağlık durumunun iyi olduğu, olay yerinden kaçan saldırganların yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

 

9 Nisan 2011

 

MARDİN'in Midyat İlçesi Şenköy Beldesi'nde çok Programlı Lisesi'nde öğretmen İ.ç.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'a kendisinin hayranı olduğu sayfada, "AK Partililer Recep Tayyip Erdoğan için ikinci Peygamber diyor, tövbe haşa bunlar için Allah da Abdullah Gül mü?" diye yazıldı. Okulun 17 yaşındaki ikiz kardeş öğrencileri V.B ile H.B, yazı yüzünden tartışıp, kavga ettikleri öğretmeni dövdükleri gerekçesiyle okuldan atıldı.

 

21 Mayıs 2011

 

Malatya'da bir öğretmenin, okulu basan bir grup genç tarafından darp edildiği öne sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Metin Emiroğlu Lisesi'nde meydana geldi. Okula giren 5 kişilik grubun, öğretmen M.İ.'ye saldırdığı öne sürüldü. Saldırganlar daha sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. Başında şişlikler oluşan öğretmen, Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra Sanayi Polis Merkezi'ne giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma sürüyor.

 

6 haziran 2011

 

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğretmeni Yavuz Ulusoy ile Dedekorkut İlköğretim Okulu öğretmeni İbrahim Ağaoğlu, Şehit Yusufbey Caddesi'ndeki öğretmenevi'ne ait Kültürevi'ne çay içmeye gitti. Masayı çimenlik alana taşıyan Ulusoy, öğretmenevi görevlisi tarafından masanın yerine konulması için ikaz edildi. Başka masaların da çimenlik alanda bulunduğunu söyleyen Ulusoy ile öğretmenevi garsonları arasında tartışma çıktı. Öğretmen İbrahim Ağaoğlu, yanındaki çocuğunu olaydan etkilenmemesi için uzaklaştırdı. Döndüğünde arkadaşı Ulusoy'un öğretmenevindeki bir odaya götürüldüğünü öğrenen Ağaoğlu ile personel arasında da tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre öğretmenevi güvenlik görevlileri ile garsonlardan oluşan 10 kişilik grup 2 öğretmeni dövdü. Olayın bildirilmesi üzerine Öğretmenevi'ne gelen polis, 2 öğretmen ile 10 personelin ifadelerini aldı. Yediği yumruk darbeleriyle yüzü ve alnı moraran Ağaoğlu, Devlet Hastanesi'nde 2 günlük iş göremez rapor alırken, öğretmenevi personelinden şikayetçi oldu.

 

6 haziran 2011

 

İSTANBUL Alibeyköy Lisesi Beden Eğitim öğretmeni 32 yaşındaki Galip Özgen, okulda düzenlenen sınıflararası futbol turnuvasında hakemlik görevini üstlendi.

 

Okulun bahçesindeki halı sahada oynanan turnuva maçlarını yöneten Özgen, maçı erken bitirdiği gerekçesiyle son sınıf öğrencileri 18 yaşındaki E.E. ve 19 yaşındaki H.Ü’nün saldırısına uğradı. İki öğrencisi tarafından tekme tokat dövülen Özgen, kanlar içinde yere yığıldı. Öğretmen arkadaşları tarafından Eyüp Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Özgen’in burnunun kırıldığı ve vücudunda morluklar oluştuğu belirtildi. Hastaneden 20 günlük iş göremez raporu verilen Özgen, kendisine saldıran öğrencilerin daha önce okulda başka bir öğretmeni de dövdüğünü öne sürdü ve saldırganlar hakkında şikáyetçi oldu. Polis, kaçan 2 öğrencinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

7 Aralık 2011

 

KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’ne bağlı Hereke Beldesi Yukarı Hereke İlköğretim Okulu’nda, zil çaldığı halde sınıfa girmeyen öğrencisini kolundan tutup müdüre götüren 11 yıllık öğretmen Zafer Fidan, okula gelen öğrencinin amcasının saldırısına uğradı.

 

13 Aralık 2011

 

Tokat'ta meydana gelen olayda öğrenci kavgasını ayırmak isteyen öğretmen öğrenci velilerinin feci dayağına maruz kaldı.

 

- Tokat'ta kavga eden öğrencileri ayıran öğretmen, velilerin taşlı sopalı saldırısında yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Almus ilçesine bağlı Bakımlı köyünde beden eğitimi öğretmenliği yapan Fikret Büyükadalı, okul bahçesinde kavga eden kız ve erkek öğrenciyi ayırmaya çalıştı. İddiaya göre erkek öğrenci, okuldan sinirle ayrılarak ailesi ve yakınlarıyla birlikte geri döndü. Beden eğitimi dersinde velilerin taşlı sopalı meydan dayağına maruz kalan öğretmenin yardımına meslektaşları koştu. Yüzünden yaralanan ve morluklar oluşan genç öğretmenin sol kolu da çıktı. 7. sınıf öğrencilerinin gözleri önünde

 

meydana gelen kavga sonrasında öğretmen, Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

6 ocak 2012

 

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökhan Görsoy, görev yaptığı okulun bahçesinde, dışarıya çıkmaları konusunda uyardığı iki genç tarafından dövüldü. Gür soy’un, bir haftalık iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

 

Olay, Onur Mahallesi'ndeki Evren Paşa İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yaşandı. Ders sırasında öğrencilerden S.Ü.'nün ağabeyleri olduğu öğrenilen Ali Ü. ve Ahmet Ü. okula geldi. Öğretmen Görsoy, bahçeye girerek gürültü yapan gençleri, "Okul sınırları içinde beklemeniz doğru değil. Lütfen bahçesi dışında bekleyin." diyerek uyardı.

 

Dışarıya çıkmayı reddeden iki kardeş, iddiaya göre Gürsoy'a sözlü ve fiili mukavemette bulunmaya başladı. Gökhan Gör soy’u yere yatırıp darp eden Ali Ü. ve Ahmet Ü. kardeşlerin, bıçakla yaralamaya da teşebbüs ettiği önü sürüldü. Olayı gören diğer öğretmen ve idarecilerin yardıma gelmesiyle kurtulan Gör soy’un, kendisini bıçakla kovalayan Ali Ü.'den, personel odasına girip kapıyı kilitleyerek kurtulduğu belirtildi.

 

11 ocak 2012

 

Adana’da PKK yandaşları Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu’nu basıp 1’i kadın 3 öğretmeni darp ederek kaçtı.

 

Olay, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Ova Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önce Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu’nda okuyan ancak PKK yandaşı olduğu için okuldan atılan yaklaşık 10 kişi okulu bastı.

 

Okulu basan şahıslar öğretmenlerin çocukları Türkleştirdiğini ileri sürerek okul içerisinde PKK lehine slogan atmaya başladı. Bunun üzerine koridora çıkan 2 erkek ve 1 kadın öğretmen, okulu basan şahısları okulu terk etmesi için uyardı.

 

15 mart 2012

 

Malatya'da sınıfta disiplini sağlamadığı gerekçesiyle öğretmeni dövdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.

 

Darende ilçesinde meydana gele olayda öğrenci velisi M.Y. okula gelerek, sınıfta disiplini sağlayamadığı gerekçesiyle öğretmen Ş.T.'ye saldırarak dövdü. Darende Devlet Hastanesi'ne götürülen Ş.T., burada tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olayla ilgili olarak M.Y., jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyo

 

20 Nisan 2012

 

Kütahya'da Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki T.D., geç kaldığı için kendisini derse almayan Elektrik-Elektronik Teknoloji Alanı öğretmeni 37 yaşındaki Hakan Gülhan'ı kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan öğretmen Gülhan hastaneye kaldırıldı.

 

19 Nisan 2012

 

Sakarya Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni Ramazan Eker, öğrenci servisleri kontrol görevi esnasında dikkatli gitmeleri konusunda uyardığı servis şoförlerinin saldırısına uğradı. Kendilerini uyaran öğretmen Eker'i servis şoförleri Recep A., Muharrem A. ve İbrahim O. feci şekilde dövdü. Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle şoförlerin elinden kurtarılan Eker, ambulansla Kaynarca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğretmen Eker daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Eker'e 3 gün iş göremez raporu verildi.

 

27 nisan 2012

 

Esenyurt Kıraç Lisesi'nde stajyer öğretmen Narife Cekcen tenefüs zilinin çalmasına 5 dk kala derste öğrencilerinin gözü önünde 9. sınıf öğrencisi tarafından karnından ve kolundan ağır şekilde yaralandı.

Keyword : Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) haberi , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) oku , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) konusu , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) hakkında , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) manşeti , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) perde arkası , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) olayı , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!) son dakika , Öğretmenler Şahsiyet Kazanıyor (!)

KekezHoca67
28.04.2012 - 06:49
Misafir

Öğretmen şahsiyet mi kazanıyor,mesleği,kariyeri,insanlığı,toplumsaki saygınlığı ayaklar altına mı alınıyor? ÖĞRETMENLER PASPAS OLDU PASPAS.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com