27.04.2012 - 16:36
Okunma (1670)
Yorum (0)
Paylaş

Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi?

Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi?

 

Öğretmen olarak görev yapmakta iken, başka görevleri yürütmek üzere Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın 16.ı maddesinin 2. fıkrası kapsamında geçici olarak görevlendirilenlerin, bu görevleri süresince okullarında ayrıca ders dışı eğitim çalışmasını yürüterek karşılığında ek ders ücretinden yararlandırılıp yararlandırılmayacaklarına ilişkin Bakanlık görüş yazısı.

 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü; "Ek dersücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez. " ifadesinden de anlaşılacağı gibi, geçici olarak başka görevleri yürütmek üzere görevlendirilen ve bu görevlerine bağlı olarak Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16. maddesinin 2. fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretindenyararlandırılan öğretmenlerin, bu geçici görevleri süresince ders dışı eğitim çalışmasını yürütmelerinin mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir." açıklamasında bulunmuştur.

 

Keyword : Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? haberi , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? oku , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? konusu , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? hakkında , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? manşeti , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? perde arkası , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? olayı , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi? son dakika , Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders' alabilir mi?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com