26.04.2012 - 15:05
Okunma (1616)
Yorum (0)
Paylaş

Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!!

Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!!

Formasyon Kaldırma Kararı Okuyan Öğrencileri Etkilemiyor

 

Formasyonun kaldırılmasından sonra gelen tepkiler ve çözüm önerilerimiz MEB Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey’den bir açıklama ile kabul edilip,açıklama ile birlikte okuyan öğrencilerin mağdur edilmeyeceği bildirildi.

 

Balıbey :”Fen edebiyat fakültelerine yönelik alınan kararı ve gelen tepkileri değerlendirdi. Balıbey, bu fakültelerde halen eğitim alan öğrencilerin karardan muaf tutulacağını belirtti. Balıbey, “Yeni kayıtlar için bu düzenleme söz konusu. Artık öğretmenlik mesleğinin adresi Türkiye’deki 97 Eğitim Fakültesi olacak. Bugün her üniversitede fen edebiyat fakültesi var. Bunların toplam öğrenci sayısı da 200 bin civarında. Öğretmen olamayacak bu öğrencilerimiz araştırma gibi alanlarda çalışabilecek. Örneğin Biyoloji okuyan biyolog, kimya okuyan kimyager, matematikçiler de bankalarda çalışabilecek. Talep eğitim fakültelerinden geldi ve bu düzenleme yapıldı” diye konuştu

Keyword : Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! haberi , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! oku , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! konusu , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! hakkında , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! manşeti , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! perde arkası , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! olayı , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!! son dakika , Fen Edebiyat Mezunlarına Müjde!!!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com