24.04.2012 - 18:16
Okunma (1809)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak

Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak

 

Eğitim Bir-Sen Yarın 81 İl Merkezinde Eylem Yapacak

 

 

 

Sendikamız toplu sözleşme masası öncesi eylemlerine devam ediyor. Toplu sözleşme yasasının Meclis’ten geçmesi ile birlikte, 666 sayılı KHK’da muadili olmadığı gerekçesiyle ‘eşit işe eşit ücret’ düzenlemesi kapsamı dışında bırakılan öğretmen ve öğretim elemanlarımızla birlikte ‘ek ödeme mağduriyetimizin giderilmesi’ talebiyle yarın (25/04/2012) Maliye Bakanlığı önünde eylem yapacağız.

Genel Merkezimiz, Ankara şubelerimizin katılımıyla Maliye Bakanlığı önünde ek ödeme eylemi gerçekleştirirken, aynı saatlerde 81 il merkezinde şubelerimiz PTT önlerinde kitlesel basın açıklamaları yapacak ve bütün teşkilatımız, başta Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Ekonomi Koordinasyonundan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e ve her ilin kendi milletvekillerine toplu faks eylemi gerçekleştirecektir.

Eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolunda ‘Genel Yetkili Sendika’ olarak toplu sözleşme masasına oturacak olan sendikamızın üç aşamadan oluşan eylemlilik süreci, yarın Maliye Bakanlığı önünde Ankara şubelerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz ‘Ek Ödeme Eylemi’ ile devam edecek.

Eğitim-Bir-Sen olarak, eşit işe eşit ücret mağduru eğitimcilerimizi, yapacağımız eylemlere katılmaya davet ediyoruz.

Eylemlerimizin ilki olan Bordro Yakma eylemi, geçen hafta 81 ilde yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmişti.

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak haberi , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak oku , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak konusu , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak hakkında , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak manşeti , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak perde arkası , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak olayı , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak son dakika , Eğitimbirsen Meydanlarda Olacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com