25.01.2012 - 17:55
Okunma (1640)
Yorum (0)
Paylaş

Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması

Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2002'de 3 aylık dönemde emekli olan 12 bin BAĞ-KUR'lunun 100-150 lira dezavantajlı olduklarını belirterek, bunların aylıklarında intibak sağlanması için düzenleme yapacaklarını söyledi.

 

 

ANKARA - Çelik, Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Toplantısına gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

Faruk Çelik, Genel Sağlık Sigortası (GSS) uygulaması kapsamında yapılan gelir testinde süre uzatmasının olup olmayacağı sorusu üzerine, gelir testinin 1 Ocak'tan itibaren zorunlu hale geldiğini belirterek, vize süresi devam eden yeşil kartlılar için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

 

 

Vize süresi dolanlar ile SGK'ya hiç kaydı olmayanların, bu ayın sonuna kadar gelir testi yaptırması gerektiğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu.

 

 

'Süre ayın 31'inde doluyor, süre uzatımı yok. Ama şöyle bir durum var. Gelir testi yaptıranlar, ocak ayı primlerini şubat ayı sonunda ödeyecekleri için, böyle bir marj var ortada. Bu süreyi değerlendirme imkanları var. Biz kurum olarak şubat ayında da gelir testi yaptırma imkanlarını sağlıyoruz. Yoksa süre uzatımı değil. Ocak ayının primlerinin ödenmesi şubat ayı sonunda olduğu için, bu süreyi kullanma imkanları var.'

Keyword : Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması haberi , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması oku , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması konusu , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması hakkında , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması manşeti , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması perde arkası , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması olayı , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması son dakika , Bakan Çelikten Gelir Testi Açıklaması

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com