19.04.2012 - 21:00
Okunma (1616)
Yorum (0)
Paylaş

Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor

Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor

 

 

 

 

 

 

Görevleri başında sonu ölümle sonuçlanabilen saldırılara uğrayan kamu çalışanlarının, güvenliği tehlikede. Yetkililer ise bu duruma göz yummaya ve gerekli tedbirleri almamaya devam ediyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk saldırıları kınayan bir mesaj yayımladı:

 

"Geçtiğimiz gün, Kütahya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni ve Türk Eğitim-Sen üyesi Hakan GÜLHAN  bir öğrencisinin saldırısı sonucu ağır yaralandı. Olayda bıçakla saldıran T.D., meslektaşımız Hakan Gülhan’ı kalbine yakın noktadan bıçaklayarak ağır yaraladı. Çok şükür ki hayati tehlikeyi atlatan öğretmenimizin sağlık durumu iyiye doğru gidiyor.

 

Ancak Gaziantep’te Türk Sağlık-Sen üyesi olan Dr. Ersin Arslan o kadar şanslı değildi. Arslan gencecik yaşta servisteki odasında bir hasta yakını tarafından katledildi. Maalesef kurtulma şansı olmadı. Yaşanan bu vahim olay , sözlü şiddet ve saldırıların nereye kadar uzandığını gözler önüne seriyor.

 

Görevlerini yerine getirmeye çalışırken kamu çalışanlarının uğradığı saldırılar yeni değil. Bu yaşanan olaylar da ilk değil. Eğer yeterli tedbir alınmaz ise bu saldırılar yaşanmaya devam edecektir. Hükümetin gözünü açması ve kamu çalışanlarının görevleri başındayken güvenliklerini sağlamaları için daha ne kadar ölüm gerekmektedir?

 

Hz. Ali (RA) tarafından  “bana bir harf öğretenen 40 yıl kölesi olurum” sözü hatırlanmalı ve öğrencisi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan bir öğretmenin ya da  canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın hasta yakınları tarafından öldürmeye kadar varan saldırılarını iyi analiz etmeliyiz.

 

Uyarılara rağmen gerekli önlemi almayan yetkililer, saldırıların nedenini araştırmadığı ve gerekli tedbirleri almadığı sürece ölümlerin ve saldırıların sorumlusu olmaktan kurtulamayacaklardır.

 

Türkiye Kamu-Sen olarak hükümetten uyarılarımıza kulak verilmesini istiyoruz. Yaşanan bu saldırıları da şiddetle kınıyor, bir daha yaşanmaması temennisini paylaşmak istiyoruz."

Keyword : Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor haberi , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor oku , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor konusu , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor hakkında , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor manşeti , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor perde arkası , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor olayı , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor son dakika , Kamu Çalışanları Canları Pahasına Görev Yapıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com