19.04.2012 - 18:46
Okunma (1562)
Yorum (0)
Paylaş

Meteroloji'den Yağış Uyarısı

Meteroloji'den Yağış Uyarısı

Hava sıcaklığı, iç ve doğu bölgelerde 6 ila 8 derece azalacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

 

Hava sıcaklığı, güneybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, kuzey, iç ve doğu bölgelerde hissedilir derecede (6 ila 8 derece) azalacak.

 

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatılı yönlerden orta kuvvette, iç ve batı bölgelerde yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

 

KUVVETLİ RÜZGAR

 

Rüzgarın ülkenin iç ve batı kesimlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

 

 

Yağışların Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları öneriliyor.

 

TOZ AŞIMI UYARASI

 

Kuvvetlice (30-50 km/s) esecek rüzgarın, Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz taşınımı ile birlikte, çamur şeklinde yağışa neden olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekecek.

haberinvakti

Keyword : Meteroloji'den Yağış Uyarısı haberi , Meteroloji'den Yağış Uyarısı oku , Meteroloji'den Yağış Uyarısı konusu , Meteroloji'den Yağış Uyarısı hakkında , Meteroloji'den Yağış Uyarısı manşeti , Meteroloji'den Yağış Uyarısı perde arkası , Meteroloji'den Yağış Uyarısı olayı , Meteroloji'den Yağış Uyarısı son dakika , Meteroloji'den Yağış Uyarısı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com