15.04.2012 - 09:03
Okunma (1734)
Yorum (0)
Paylaş

Rotasyondan Dönüş Yok!

Rotasyondan Dönüş Yok!

4+4+4 nedeni ile bu yaz yapılması planlanan taşra teşkilatı eğitim yöneticileri rotasyonun ertelenebileceği yönünde, bazı internet sitelerinde yer alan haberlerin doğru olmadığı öğrenildi. 12 yıl zorunlu kesintili eğitim nedeni ile şube müdürleri rotasyonun, problemler yaratacağı ileri sürülüyordu. Mayıs-Haziran ayları içerisinde yer değiştirme uygulamasının yapılacağı belirtiliyor. Yayınlanacak yönetmelik, sadece yer değiştirme hükümlerini kapsayacak. Son anda bir değişiklik olmaz ise yönetmelikte, görevde yükselme ve ilk atama ile ilgili hükümler yer almayacak.

 

Gizlilik içerisinde yürütülen yönetmelik hükümleri ile ilgili spekülasyonlar devam edeceğe benziyor. Öğrenilen tek konu rotasyon uygulamasından U dönüşü yapılmayacağıdır.

 

UEYDER

Keyword : Rotasyondan Dönüş Yok! haberi , Rotasyondan Dönüş Yok! oku , Rotasyondan Dönüş Yok! konusu , Rotasyondan Dönüş Yok! hakkında , Rotasyondan Dönüş Yok! manşeti , Rotasyondan Dönüş Yok! perde arkası , Rotasyondan Dönüş Yok! olayı , Rotasyondan Dönüş Yok! son dakika , Rotasyondan Dönüş Yok!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com