15.04.2012 - 08:50
Okunma (1709)
Yorum (0)
Paylaş

Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu

Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adıyaman'da kalitesi yüksek petrol bulunduğunu açıkladı. Yıldız, "Yeni bulanan sahada günlük 500 varillik üretim yapılacak. Bu küçük gibi ama bizim için oldukça önemli." ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) kuruluş kokteylinde sevindirici ber gelişmeyi açıkladı. Adıyaman'da Altıntop sahasında petrol bulunduğunu duyuran Yıldız, çıkan petrolün kalitesinin bir hayli yüksek olduğunu da aktardı. Bu arada Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Mehmet Uysal, Altıntop Sahası'nda bulunan petrolün şişe içindeki numunesini Bakan Yıldız'a gösterdi. Şişenin kapağını açıp koklayan Yıldız, "Petrol bizim için esans gibidir." dedi.

Keyword : Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu haberi , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu oku , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu konusu , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu hakkında , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu manşeti , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu perde arkası , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu olayı , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu son dakika , Adıyaman'da Kaliteli Petrol Bulundu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com