15.04.2012 - 08:39
Okunma (1559)
Yorum (0)
Paylaş

Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ...

Biz  Elektiriğe  , Doğalgaz  Ve Akaryakıta   Gelen  Zamların   Miktarı   Kadar  Zam  İstiyoruz  ...

 

 

Eğitim-söz  sen ,sendikası olarak   her şeyin  fiyatına   yüzde    yüz   zam  geldiği   bir ortamda    Örneğin    akaryakıt   litre   fiyatı    2  sene  önce   2.5  TL   iken   bugün   4 TL   geçmiş   durumda   bu  zam  farkının    memur maaşına 2012'de yüzde 18 zam, 2013'de yüzde 16 zam  olarak yansımasını   talep  ediyoruz.

 

 

Bu yıl ilk kez düzenlenecek toplu sözleşmelerde; 2012 için yüzde 18,5+ yüzde 8.5 Türkiye’nin 2011 yılı büyüme oranı kadar zam, 2013 için ise yüzde 16 + büyüme oranında zam talep ediyoruz. “Maaşlarımıza yapılmasını istediğimiz bu zam oranları, özellikle son aylarda elektrikten, doğal gaza kadar vatandaşın zorunlu ve zaruri ihtiyaçlarına yapılan yoğun zamlar neticesinde oluşan zam göstergelerine göre milimize edilmiş makul ve meşru rakamları ifade ediyor. Öte yandan, kamuda ‘eşit işe eşit ücret’ ayarı olarak lanse edilen fakat eğitimcileri mağdur eden 666 sayılı KHK düzenlemesinden faydalanamayan eğitim çalışanlarının taban aylığına 2012 için 300, 2013 içinse 150 TL artış istiyoruz” dedi.

 

Çalışanımızın  ve  emekçilerimizin gün  geçtikçe   maaşının   gelen   zamlar  karşısında   eridiği  gün   bir   ortadayken   teklif edilen  komik  rakamlar   için   söylenecek   söz   dahi   bulamıyoruz.  Gerçekten   eğer  ülkemiz   teklif  edilen   rakalmlar kadar   zor  durumda   ise  bu  zammı  dahi   vermeyebilirler  ki   birilerine  %60 zam yapılırken   memura  teklif  edilen   zam   son   derece  komik   ve   manidardır.  Başbakanımızın  ve     Hükümetimizin   bir  an  önce   memuruna   ve geleceği   yetiştiren   öğretmenlerine   sahip   çıkacağına inanıyor   ve     bekliyoruz.

Belirtiğimiz   gibi    biz   akaryakıta, elektiriğe  ve  doğal  gaza   gelen  zamların   miktarı  kadar  zam istiyoruz ...

Keyword : Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... haberi , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... oku , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... konusu , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... hakkında , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... manşeti , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... perde arkası , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... olayı , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ... son dakika , Biz Elektiriğe , Doğalgaz Ve Akaryakıta Gelen Zamların Miktarı Kadar Zam İstiyoruz ...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com