08.04.2012 - 19:55
Okunma (1499)
Yorum (0)
Paylaş

Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz

Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz

 

 

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okula başlama yaşı için 'Kayıt zamanı gelmeden önce hangi aydan itibaren çocuklarımızın kaydını yapacağımızı paylaşacağız' dedi.

 

'CUMA' KARAR DEĞİL: Dinçer, basında yer alan 'Kuran'ı Kerim dersinin, cuma günü okul bitiminde yapılması' yönündeki sözlerine de açıklık getirdi: Lütfen herhangi bir şeyi söylerken o söylediğim ifadenin bir önceki veya bir sonraki cümlesine bakınız. Sadece o meseleyi anlatırken yüksek sesle düşündüğümü ifade ettim, karardan bahsetmedim. Okullarımızda Kur'an-ı Kerim dersi veya din dersleriyle ilgili olarak çocukların birbirinden ayrışmasını sağlayacak ve mahalle baskısı gibi sorunları çağrıştıracak bir uygulamadan imtina edeceğimi söyledim. Biz Kur'an-ı Kerim derslerini, işlemeye başladığımızda mahalle baskısını ima edecek veya çocuklarımızı birbirinden ayrıştıracak bir uygulama yapmamaya özen göstereceğiz.

Akşam

Keyword : Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz haberi , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz oku , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz konusu , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz hakkında , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz manşeti , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz perde arkası , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz olayı , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz son dakika , Dinçer: Okulda Ayrışmaya İzin Vermeyiz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com