06.04.2012 - 21:24
Okunma (2149)
Yorum (0)
Paylaş

'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin...

'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin...

04.04.2012 Boğum boğum kolları, tombik yanakları ve yumuk yumuk elleri ile size ve çevrenizdekilere sevimli gelen çocuğunuz, aslında bu tatlı görüntüsü ile ileride pek çok ciddi hastalığa yakalanabileceğinin ilk sinyallerini veriyor olabilir.

Memorial Hizmet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Uz. Dr. Özge Demirel Leman, küçük yaşta ortaya çıkan obezitenin kalp hastalıkları ve diyabete davetiye çıkardığını söyledi. Genetik faktörler, hatalı beslenme ve hareketsiz yaşam biçimi şişmanlığın gelişimindeki en önemli unsurlar. Aileleri tarafından aşırı korunan ya da ilgisiz bırakılan çocuklar da şişmanlığa eğilimlidir. Şişman çocuklar, sosyal ortamlarda ve okulda eğlence konusu olmakta ve arkadaşları tarafından oyun arkadaşı olarak seçilmediği için yalnızlığa itilmektedir.

 

Zaman

Keyword : 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... haberi , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... oku , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... konusu , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... hakkında , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... manşeti , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... perde arkası , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... olayı , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin... son dakika , 'Çocuğum Şişman Ama Sevimli' Demeyin...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com