02.04.2012 - 22:55
Okunma (1656)
Yorum (0)
Paylaş

1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı?

1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı?

 

60-72 aylık çocuklar yıllarca anasınıflarında eğitim gördü ve bu sınıflarda teneffüs yoktu. Peki şimdi ne olacak? Bir okulöncesi öğretmeninin yazısı:

 

 

Yıllarca Okulöncesi öğretmenlerine yaş grubunun özelliği nedeniyle teneffüs hakkı tanınmadı, ayrıca ders saatleri diğer öğretmenlerden farklı olarak 50 dk'dan hesaplandı. Bir 5 dk bile mola verilmedi, öğrencilerin tenefüse çıkmalarının sakıncalı olduğu söylendi. Şimdi bu çocuklar 1. sınıfa başlayacaklar, değişen müfredat ve yönetmelik bu sefer nasıl işleyecek. Yıllarca tenefüse çıkamaz denen çocuklar 1. sınıfta nasıl teneffüs yapabilecek, büyük çocuklar tarafından zarar görmeyecekler mi?

 

Madem bu mümkündü peki niye yıllarca okulöncesi öğretmenlerinin hakkı yendi?

 

Yalnız kalamayan çocuklar için neden bir yardımcı verilmedi?

 

Öğretmenler eğitim dışında birçok temizlik vb. işlerle zaman kaybetti?

 

Yıllarca teneffüs, mola, yardımcı taleplerimize yaş grubumuzun özellikleri öne sürüldü, yeni düzenlemeden anlaşıldı ki okulöncesi çağındaki çocuklarda teneffüs yapabiliyorlarmış. Şimdi yıllarca verilmeyen hakkımızı istiyoruz, biz de teneffüs veya mola, yardımcı, adı her ne olursa bir düzenleme istiyoruz.

 

 

personelmeb

Keyword : 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? haberi , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? oku , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? konusu , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? hakkında , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? manşeti , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? perde arkası , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? olayı , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı? son dakika , 1. Sınıflarda Teneffüs Olacak Mı?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com