31.03.2012 - 11:30
Okunma (1621)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz

Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz

 

Çalışma Bakanı Faruk ÇELİK, Öğretmen maaşları şeflerin bile altında kaldı diye itirafta bulundu ve öğretmenlere ek ödeme konusunda kapıyı araladı...

 

 

Beyaz Tv'de yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, canlı yayında Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

 

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, twitter üzerinden kendisine yöneltilen "öğretmenlere niçin ek ödeme verilmediği ve bundan sonra verilecek mi?" sorusuna cevap verdi.

 

Program sunucusu: "Öğretmen maaşları neden hizmetli maaşının altına indi,öğretmene ek ödeme varmı?"

 

Faruk ÇELİK : "Eşit işe eşit ücrette öğretmenlik sadece Milli Eğitim Bakanlığında olduğu için böyle durum ortaya çıktı, şef maaşları eşitlenince, öğretmen maaşları şeflerin bile altında kaldı. Daha Sonra bu rahatsızlık bize ulaştı, toplu sözleşmede gündeme mutlaka gelecektir, imkan varsa veririz." açıklamasında bulundu.

Keyword : Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz haberi , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz oku , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz konusu , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz hakkında , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz manşeti , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz perde arkası , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz olayı , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz son dakika , Öğretmene İmkan Varsa Ek Ödeme Veririz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com