29.03.2012 - 23:35
Okunma (1496)
Yorum (0)
Paylaş

Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti

Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Beyaz Tv’de yayınlanan Medcezir programına katıldı.

Programda Genel Başkan Koncuk, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya toplu sözleşme masasında öğretmenler ve akademisyenlere ek ödeme verilmemesi durumunda beraber iş bırakma eylemi yapma teklifinde bulundu.

Koncuk, “Şayet masada öğretmenlere ve akademisyenlere ek ödeme verilmezse miting yapacağımızı ilan ettim. Gerekirse iş bırakma eylemine kadar gideceğiz. Masaya oturduk. Diyelim ki, sorun çözülmedi. Sayın Gündoğdu; sorun masada çözülmezse beraber iş bırakma eylemi yapar mıyız?” diye sordu.

Bunun üzerine Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun cevabı manidardı. Gündoğdu, Genel Başkan Koncuk’a “Beraber iş bırakma eylemi yapmayız” şeklinde cevap verdi.

Ahmet Gündoğdu’nun cevabı aslında bilinen bir gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Memur-Sen Genel Başkanı, bu cevabıyla Memur-Sen’in iktidara karşı eylem yapma cesaretine, yürekliliğine sahip olmadığını ortaya çok net koydu. Sorumuza kaçak cevap vermeyi tercih eden Memur-Sen Genel Başkanı’nın tavrını öğretmenlerimiz ve akademisyenlerimizin takdirine bırakıyoruz.  Daha önce de ‘eylem yapacağız’ diyerek, insanları kandıran, son dakika golü atarak eylemden vazgeçen bu sendikamsı yapının her fırsatta ipliğini pazara çıkarmaya devam edeceğiz. İş yerine bol bol laf üreten, başkalarının çabası neticesinde verilen hakları sanki kendi emekleri neticesinde alınmış gibi lanse eden, sözleşmeli öğretmenlerle ilgili hiçbir mücadele ortaya koymayan, bu sorun çözülünce sahiplenen ve insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyen bu yapılara fırsat vermeyelim.

Keyword : Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti haberi , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti oku , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti konusu , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti hakkında , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti manşeti , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti perde arkası , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti olayı , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti son dakika , Gündoğdu Ek Ödeme Eylem Teklifimizi Reddetti

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com