29.03.2012 - 08:05
Okunma (2095)
Yorum (0)
Paylaş

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak?

 

 

 

"Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 7/2/2012 tarihli ve 2783 sayılı yazısı üzerine, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Kanun ile 8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/2/2012 tarihinde kararlaştırılmıştır.

 

Buna göre ilgili yönetmeliğe:

 

b) (g) bendinde yer alan “ve bunların yardımcılıklarına” ibaresinden sonra gelmek üzere “, ilçe müdürü kadrolarına,”,

 

ibareleri eklenmiştir.

 

Bundan hareketle ilçe milli eğitim müdürlerinin atanmasının da ilgili yönetmelik hükümlerinin dışında tutulacağı yorumları yapılmış.

 

Bakanlıktan edindiğimiz bilgilere göre yapılan bu değişiklik yeni kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadrolarıyla ilgili olup Milli Eğitim Bakanlığının kadrolarına yapılacak atamalarla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

 

Bununla birlikte genel yönetmelikte yapılan değişikliğin sadece belirli bakanlıklarda uygulanıp diğer bakanlık görev yükselmelerinde uygulanmayacak olması da ayrı bir belirsizlik.

 

Bekleyip olayın netleşmesini görmek gerekiyor.

 

 

personelmeb

Keyword : İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? haberi , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? oku , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? konusu , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? hakkında , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? manşeti , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? perde arkası , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? olayı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak? son dakika , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları Nasıl Olacak?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com