25.03.2012 - 11:59
Okunma (1474)
Yorum (0)
Paylaş

Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak

Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak

 

 

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, hem CHP'nin, hem de AK Parti'nin ''4 4 4 eğitim sistemi'' ile ilgili yaptığı çalışmaların kamuoyunda farkındalık yaratacağını düşündüğünü söyledi.

 

Bakan Dinçer, ''Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu'' sırasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

 

Dinçer, CHP'nin zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun teklifiyle ilgili düşüncelerini paylaşmak amacıyla grup toplantısını 27 Mart'ta Tandoğan Meydanı'nda yapacağını açıklamasıyla ilgili soru üzerine

 

''Ben hem CHP, hem de AK Parti'nin konuyla ilgili yaptığı bu çalışmaların kamuoyunda farkındalık yaratacağını düşünüyorum. Konuya vatandaşlarımızın dikkati ne kadar çok çekilirse, o kadar yararlı sonuçlar doğuracak. Çünkü insanlar bilgi sahibi oldukça, bunun aslında bu ülkenin geleceğine umut taşıyan bir proje olduğunu göreceklerdir zannediyorum'' diye konuştu.

 

Okullarda süt dağıtımı projesine ilişkin soru sorulan Dinçer, süt üretimi ve teminiyle ilgili konuların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, denetiminin Sağlık Bakanlığı, dağıtımının ise kendi bakanlıkları tarafından yapılacağını aktardı.

 

Dinçer, hazırlıkların devam ettiğini ve dağıtımın en kısa sürede başlayacağını kaydetti.

Keyword : Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak haberi , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak oku , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak konusu , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak hakkında , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak manşeti , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak perde arkası , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak olayı , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak son dakika , Bakan Dinçer: 4+4+4 Farkındalık Yaratacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com