19.04.2010 - 14:53
Okunma (1469)
Yorum (0)
Paylaş

'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak

Bu sene dördüncüsü düzenlenen TÜBİTAK tarafından finanse edilen organizasyon 6-7 Mayıs tarihlerinde Erciyes Üniversitesi’nde düzenlenecek. Proje Park platformu Türkiye genelindeki nitelikli Ar-Ge projesi sahibi akademisyenleri, öğrencileri ve projelere hayat verecek sanayici işadamlarını, Ar-Ge Proje Pazarında bir araya getirecek.

 

Teknoloji transfer ofislerinin ön safhasında hizmet veren Proje Park platformu; sanayicilere yeni projeler, yeni kazanç imkanları ve kronikleşmiş sorunlarının çözümleri ücretsiz olarak sunacak.

 

Geçtiğimiz üç senede iki yüzün üzerinde Ar-Ge projesini pazara çıkaran platfrom bu sene düzenlediği Proje Park’10 organizasyonunda, geleceğin telekomünikasyon teknolojileri, yalın üretim ve uygulama örnekleri, yenilikçi ve girişimcilik üzerine kendi işini kurma aşamaları gibi konularda düzenleyeceği seminerlerle katılımcıların daha fazla faydalanmasını sağlayacak.

 

Proje Park platformunu oluşturan Erciyes Üniversitesi, E.Ü. Mühendislik Kulübü, Kayseri Sanayi Odası ve Erciyes Teknoparkça düzenlenen organizasyona Türkiye genelinden katılan akademisyen ve öğrencilerin tüm konaklama ve ulaşım masrafları da karşılanacak.

 

Ar-Ge ye ilgisi olan 7 den 70 e tüm ziyaretçilere ve katılımcılara açık olan organizasyon hakkında ayrıntılı bilgi için www.projepark.org adresini ziyaret edebilirler.

 

Haber 7 bu organizasyonu Basın Sponsoru olarak desteklemektedir.

Keyword : 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak haberi , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak oku , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak konusu , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak hakkında , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak manşeti , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak perde arkası , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak olayı , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak son dakika , 'Para ve Zeka' Kayseri'de buluşacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com