24.01.2012 - 20:55
Okunma (1644)
Yorum (0)
Paylaş

Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı

Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Aile Sosyal ve Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve özel okullara gönderilen öğrencilerle Milli Eğitim Bakanlığı Konferans Salonunda bir araya geldi.

 

 Milli Eğitim Bakanı Dinçer, burada yaptığı konuşmada, bugün bir çok karne dağıttıklarını ifade ederken, kendisinin de öğrenciler kadar sevinçli olduğunu söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yapılan protokol ile kendilerine fırsat verildiğinde çok daha iyi ve başarılı işler yapabilecek çocuklar için yeni bir kapı aralandığını belirten Bakan Dinçer, bunun kendilerini mutlu eden sonuçlar doğuracağını söyledi. Bakan Dinçer, ''Özel okullara teşekkür ediyorum, bu çocuklarımıza kontenjan ayırarak, fırsat verdiler. Bu vesileyle önümüzdeki yıllarda bu kontenjanları hassasiyetle doldurmaya devam ederlerse bu çocuklar için önemli bir gelecek bir fırsatı aralanmış olacak'' dedi. Öğrencilere tatilde ne yapacaklarını soran Bakan Dinçer, çocuklardan ''gezeceğiz'' yanıtı gelmesi üzerine, ''tatilde biraz ders çalışalım biraz kitap okuyalım, biraz da oyun oynayalım'' dedi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda korunma ve bakım altındaki çocukların özel okullar ve dershanelerden yararlanmasını sağlamayı amaçlayan protokol ile kurumsal manada kaliteyi artırma, çocukların kabiliyet ve kapasitelerini geliştirerek daha ileriye gidecek hedefleri belirlemek ve fırsat eşitliğini sağlamanın hedeflendiğini hatırlattı. Program kapsamında 157 öğrencinin bu imkandan faydalandığına işaret eden Bakan Şahin, çocukların bu fırsattan yararlanmasını sağlayan ilgili kesimlere teşekkür etti.


 

Konuşmaların ardından Bakan Dinçer ve Bakan Şahin, çocukların karnelerini inceledi ve öğrencilere kol saati hediye etti.

 

Keyword : Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı haberi , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı oku , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı konusu , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı hakkında , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı manşeti , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı perde arkası , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı olayı , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı son dakika , Özel Okullara Gönderilen Öğrenciler Karnelerini Aldı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com