23.03.2012 - 21:59
Okunma (1593)
Yorum (0)
Paylaş

SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat

SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat

Bir çok öğrencinin rapor alması Milli Eğitim Bakanlığı'nın yakın takibinde...

 

Seviye Belirleme ve Yükseköğretime Geçiş Sınavları öncesi bir çok öğrencinin rapor alması Milli Eğitim Bakanlığı'nı harakete geçirdi..

Bakanlık hem öğrencileri hem de idarecileri uyardı.

Milli Eğitim Bakanlığı, sınavlar öncesi rapor almak için doktorlara başvuruların arttığına ilişkin çok sayıda şikayetin gelmesi üzerine öğrenci ve idarecilere yönelik bir uyarı yayınladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, SBS ve YGS'ye katılacak öğrencilerin rapor almak için doktorlara gitmelerinin onaylamadığı bildirildi.

Açıklamada, sahte rapor alarak devamsızlık yapanlara ve buna müsamaha gösterenlere yönelik gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

Keyword : SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat haberi , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat oku , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat konusu , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat hakkında , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat manşeti , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat perde arkası , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat olayı , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat son dakika , SBS ve YGS İçin Rapor Alanlar Dikkat

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com