21.03.2012 - 21:59
Okunma (1454)
Yorum (0)
Paylaş

Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde

Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde

 

 

Başbakan Erdoğan bugünden itibaren anasınıfı ile beşinci sınıfları da kapsayacak öğrencilere süt dağıtımına başlandığını açıkladı.

 

Başbakan Erdoğan AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada müjdeyi şöyle duyurdu: "Biliyorsunuz çocukların yeterli beslenememesi bir sıkıntı. Anasınıfı ile beşinci sınıf arasındaki çocukların yeterli beslenmesiyle ilgili bir müjdeyi veriyoruz. Resmi eğitim kurumlarında başlayan öğrencilerimize, zengin fakir ayrımı yapmadan bugün itibariyle, 7 milyon yavrumuza haftanın beş günü, 200 ml, uzun ömürlü kutu süt dağıtımı yapacağız. Bu uygulama ile sağlıklı beslenmeye katkı olduğu gibi süt arzı fazlalığını da gidermiş olacağız."

Keyword : Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde haberi , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde oku , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde konusu , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde hakkında , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde manşeti , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde perde arkası , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde olayı , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde son dakika , Erdoğan'dan Öğrencilere Müjde

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com