21.03.2012 - 14:02
Okunma (1372)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitim Fakültesi Açmaya Devam !

Eğitim Fakültesi Açmaya Devam !

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yeni açılan bölümler, YÖK tarafından onaylandı. YÖK'ün onayı ile fakülteye 4 bölüm ve 11 ana bilim dalının oluşturulmasında bölgesel ve toplumsal ihtiyaçların dikkate alındığı...

 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yeni açılan bölümler, YÖK tarafından onaylandı. YÖK'ün onayı ile fakülteye 4 bölüm ve 11 ana bilim dalının oluşturulmasında bölgesel ve toplumsal ihtiyaçların dikkate alındığı belirtildi. Yeni bölümlerin eğitim bilimleri, özel eğitim, ilköğretim ve din kültürü ve ahlak bilgisi eğitimi olduğu açıklandı.

 

Eğitim fakültesine açılan bölümlerin Karaman’a, bölgeye ve ülkeye katkı sağlayacağına inandığını belirten KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Genç bir üniversite olarak akademik ve idari birimlerimiz için en uygun fiziki mekânlar, yeniliğe ve gelişmeye açık zihinler, sevgiye ve hoşgörüye adanmış gönüller inşa etmek için gayret gösteriyoruz. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin hedefinde, ehliyet ve liyakat sahibi, yaptığı işi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olan, kendini ifade edebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, etrafına pozitif enerji yayan, alanında başarılı, insan olmanın ve insanca yaşamanın onurunu ve gururunu öğrencisinden idari ve akademik personeline kadar hep birlikte yaşamayı önemseyen ve öne çıkaran bireylerin bulunduğu bir üniversite olmak vardır. Eğitim Fakültemizin kurulması, bu hedefimizin gerçekleştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır.” dedi.

 

 

personelmeb

Keyword : Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! haberi , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! oku , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! konusu , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! hakkında , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! manşeti , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! perde arkası , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! olayı , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam ! son dakika , Eğitim Fakültesi Açmaya Devam !

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com