17.03.2012 - 16:05
Okunma (1486)
Yorum (0)
Paylaş

4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu?

4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu?

 

 

 

Milli Eğitim Bakanı Sayın Dinçer’le Kanal 24’te yapılan söyleşisi.

 

-Yaşar Taşkın Koç: Bir öğretmenimiz ısrarla telefon ettiği için soracağım, 5. sınıf öğretmenleri bu yıl yasa geçer ve uygulamaya geçerse ne olacaklarını soruyorlar.

 

-Dinçer: Hala 5. sınıfta öğrencileri olacak onların.

 

-Yaşar Taşkın Koç: Ortaokula geçmiş olmuyor mu bu yıl 4’ten...

 

-Dinçer: Ortaokula geçmiş olsa bile... Şimdi bakın, yaptığımız uygulamada ilköğretimin devamı şeklinde olacak, bir, müstakil ortaokullar olacak, iki ve nihayet lisenin öncesi olacak diye tanzim ettik. Şimdi diyelim ki, aynı mahallede iki tane ilköğretim okulu varsa, biz fiziki olarak da ayırmak istiyoruz, çünkü çocukları da yaş olarak da, pedagojik olarak bir arada tutmaya çalışıyoruz, yani ilkokuldaki çocuklar ayrı bir binada, ortaokuldaki çocuklar ayrı bir binada olsunlar diye. Öyle olunca diyelim ki A ilköğretim okulundaki 5. sınıf hocası ortaokul olarak diğer binayı seçmişsek, ayırmışsak o binada 5. sınıf öğretmeni olarak devam edecek.

 

-Yaşar Taşkın Koç: Norm kadroda hiçbir değişiklik olmayacak.

 

-Dinçer: Yok, yok, olmayacak. Yani dediğim gibi her şeyi değiştirmiyoruz biz.

 

star

Keyword : 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? haberi , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? oku , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? konusu , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? hakkında , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? manşeti , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? perde arkası , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? olayı , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu? son dakika , 4+4+4 Yasalaşırsa 5. Sınıf Öğretmenleri Mağdur Olur Mu?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com