17.03.2012 - 15:54
Okunma (1620)
Yorum (0)
Paylaş

Sahne Sizin Beyler..!

Sahne Sizin Beyler..!

 

Türkiye, nefesini tuttu bu maç bekliyor... Fenerbahçe ile Galatasaray, bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de kozlarını paylaşacak.

 

 

Spor Toto Süper Lig'de play-off'lar öncesi sezonun son derbisinde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray bu akşam karşı karşıya gelecek.

 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Cem Satman yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

 

Şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan bu kritik derbinin tüm detaylarını gün boyu Rotahaber'de bulabilir; bu zorlu 3 puan mücadelesini başlama saatinden itibaren canlı olarak takip edebilirsiniz.

 

Süper Lig'de 31. hafta maçları öncesi Galatasaray 69 puanla lider, Fenerbahçe ise 60 puanla ikinci sırada bulunuyor.

 

Derbiye 9 puanlık farkla çıkacak sarı-kırmızılı ekip, 1999 yılından bu yana kazanamadığı Kadıköy'deki kötü serisini sonlandırıp, ezeli rakibiyle puan farkını 12'ye çıkararak, play-off'ta şampiyonluk için büyük avantaj yakalamak amacında.

 

Ev sahibi Fenerbahçe ise, büyük taraftar desteği altında oynayacağı derbide, son yıllardaki üstünlüğünü sürdürüp, ezeli rakibiyle puan farkını 6'ya indirme amacında.

 

Dev maçı, dört büyük kulübün kendi aralarında yaptığı anlaşma uyarınca konuk Galatasaraylı taraftarlar statta izleyemeyecek.

 

İŞTE DEV DERBİNİN MUHTEMEL İLK 11'LERİ:

 

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yoseph Jobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Alex de Souza ve Moussa Sow.

 

GALATASARAY: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Selçuk İnan, Felipe Melo, Emre Çolak, Necati Ateş ve Johan Elmander.

 

Memurlar.biz

Keyword : Sahne Sizin Beyler..! haberi , Sahne Sizin Beyler..! oku , Sahne Sizin Beyler..! konusu , Sahne Sizin Beyler..! hakkında , Sahne Sizin Beyler..! manşeti , Sahne Sizin Beyler..! perde arkası , Sahne Sizin Beyler..! olayı , Sahne Sizin Beyler..! son dakika , Sahne Sizin Beyler..!

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com