16.03.2012 - 22:49
Okunma (1557)
Yorum (0)
Paylaş

Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik

MEBden  Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik

 

 

Sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretlerinin artırılması için MEB'e başvuru yaptık.

 

Hafta sonu ve mesai saatleri dışındaki sınavlarda görev alan öğretmenlere "Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın" “Sınav görevi” başlıklı 12. Maddesinin 1 ve 5. Hükümleri gereğince gündüz öğretimi için belirlenen ek gösterge üzerinden 5 saat ek ders ücreti ödenmektedir.

Sınav dönemlerinde hafta sonu ve mesai saatleri dışında yapılan sınavlara gece öğretimi için belirlenen gösterge üzerinden ek ders ücretinin hesaplanacağı şekilde bir düzenleme yapılması ve mağduriyetlerin giderilmesi için Milli Eğitim Bakanlığına, Eğitim Hak-Sen olarak resmi bir yazı ile başvuru yaptık.

 

Keyword : Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik haberi , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik oku , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik konusu , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik hakkında , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik manşeti , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik perde arkası , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik olayı , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik son dakika , Haksen:MEBden Sınav Ücretlerinin Artırılmasını İstedik

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com