24.01.2012 - 19:09
Okunma (1532)
Yorum (0)
Paylaş

Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek

Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek….

 

2.5 milyona yakın memur ve memur emeklisinin beklediği Toplu Sözleşme Yasa Tasarısı dün Meclis’e geldi. Takvimde bir aksama olmazsa tasarı Şubat’ta yasalaşacak, memur ise maaş zammına Nisan’da kavuşacak.

Yaklaşık 2.5 milyon memur ve memur emeklisinin merakla beklediği Toplu Sözleşme Yasa Tasarısı dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Tasarının Meclis’e sunulması ile birlikte, memur ve memur emeklilerine yüksek zammın yolunu açacak olan toplu sözleşme sürecinde de takvim işlemeye başladı.

Meclis’te süratle ele alınması beklenen tasarının Şubat ayı içinde yürürlüğe girmesi ve bir ay içinde de toplu sözleşme görüşmelerinin tamamlanması öngörülüyor. Buna göre, takvimde bir aksama meydana gelmezse memur ve memur emeklileri ancak Nisan ayında maaşlarını zamlı alacaklar. Bu durumda memurlara ayrıca üç aylık fark ödemesi de yapılacak.

Keyword : Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek haberi , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek oku , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek konusu , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek hakkında , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek manşeti , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek perde arkası , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek olayı , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek son dakika , Memurlar Zamlı Maaşlarını Nisan Ayında Alabilecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com