14.03.2012 - 22:05
Okunma (1564)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde

Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde

 

Eğitim Sen 15 Mart Perşembe günü tüm yurtta sokağa çıkıyor!

 

Hiçbir tartışma ortamı yaratılmadan, akademisyenlerin, öğretmenlerin, demokratik kitle örgütlerinin, velilerin görüşleri alınmadan, antidemokratik bir biçimde Meclis’e sunulan ve şimdi Meclis Genel Kurulu’na gelmesi beklenen 4+4+4 kanun teklifine karşı AKP Hükümeti’ni uyarıyoruz ve 15 MART PERŞEMBE günü sevk alarak tüm yurtta sokağa çıkıyoruz!

Eğitim Sen olarak, Meclis’e sunulan teklifin toplumsal taleplerden uzakta, AKP’nin siyasal ve ideolojik ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandığını dile getirerek Meclis Genel Kurulu’na gelmeden geri çekilmesi için mücadele ettik ve hükümeti bu konuda uyardık. Ancak tüm uyarılarımıza ve itirazlarımıza rağmen ‘ben yaptım oldu’ anlayışından vazgeçmeyen AKP, teklifi komisyondan geçirdi.

Eğitim Sen, teklifin geri çekilmesi için verdiği mücadeleye devam ediyor. 15 Mart Perşembe günü hükümeti son kez uyarmak üzere tüm yurtta sokağa çıkıyor; geleceğine sahip çıkan herkesi eylemimize destek vermeye çağırıyoruz!

Keyword : Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde haberi , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde oku , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde konusu , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde hakkında , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde manşeti , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde perde arkası , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde olayı , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde son dakika , Eğitimsen'li Öğretmenler Sevk Eyleminde

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com