12.03.2012 - 20:17
Okunma (1662)
Yorum (0)
Paylaş

Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta

Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Milli Eğitimi Komisyonu’nda olaylı bir şekilde kabul edilen 4+4+4 yasa teklifiyle ilgili CNN Türk’e konuştu.

 

 

İmam Hatip okulunu tercih eden bir öğrenci zaten Kuran dersi alıyor. Kılık kıyafetle ilgili bir yönetmelik değiştirmiş değiliz. Bütün bunlar tartışma mevzusu değil. Gündemimizde bunlar yok. Toplum neden bu konulardan kaygı duyuyor? Bu ciddi bir şekilde güvensizlik meselesi. Eğer Türkiye’yi böyle demokratikleştiriyorsanız Kürtçe’nin de seçimlik ders olmasında ne mahsur var? Talim terbiye Kurulu her türlü ayrıntıya bakar ve en doğru kararı verir merak etmeyin. 10 binden fazla öğretmenimizi emekli ediyoruz. Alan öğretmenlerine ihtiyaç duyacağız. Dışarıda bekleyen öğretmenlerimize de bir fırsat olacak.

Yılda bir kez eş durumundan sağlık ve güvenlik nedeniyle atama yapacağız. 2012 için bu atamaları çok büyük ihtimalle ağustos ayında yapacağız.

Keyword : Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta haberi , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta oku , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta konusu , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta hakkında , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta manşeti , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta perde arkası , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta olayı , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta son dakika , Özür Grubu Atamaları Yılda Bir Kez Ağustos'ta

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com