11.03.2012 - 13:21
Okunma (2231)
Yorum (0)
Paylaş

TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz

TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz…

 

 

 

YARDIMCI HİZMETLİ VE MEMURLARIN  DÜZENLENMESİ GEREKEN HAK VE SORUMLULUKLARI

 

 

1-Hizmetlilerin görev alanları ve kurumlara göre tespit edilmesi.

 

2-Yardımcı Hizmetlilere yıpranma tazminatının verilmesi.

 

3- İlköğretim Kurumlar Yönetmeliğinin Madde 91 ve 92 de geçen (Kurum müdürlerinin verdiği görevleri yerine getirir maddesinin açık bir şekilde belirtilerek bu görevlerin neler olacağı şekilde düzeltilmesi.

 

4- Eğitim öğretim yılı başında öğretmenlere ve idarecilere verilen hazırlık ödeneğinin Yardımcı Hizmetlilere ve memurlara da ödenmesi.

 

5-Görevde Yükselme Sınavlarının periyodik olarak düzenli yapılması ve 70 puan gibi yüksek bir baraj başarı puanı almaları beklenmemesi, idarecilik sınavındaki gibi zor sorular sorulmayım daha basite indirilmesi ve başarı baraj puanın müdür yardımcılığı sınavında olduğu gibi 60 puana indirilmesi.

 

6-Kurumların ısınmaları için katı yakıta geçirilen yerlerde kaloriferci tahsis edilmesi. Hem okulun temizliği ve hem de kalorifer yakma işiyle görevlendirilen hizmetlilere ek tazminat ödenmesi.

 

7-Yardımcı Hizmetlilerin mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi. Gün içinde ve yıllık izine müteakip verilen 10 gün verilen izinlerin uygulanamaması yüzünden tekrar düzenlenmesi.

 

8-Hizmetliler ve memurlar için verilen giyim yardımının yeniden şartlara uygun olarak yükseltilmesi.

 

9-Kurumların ve okulların Kurum tipine göre (Örneğin A tipi bir okul)Yardımcı Hizmetli ve memur kadrolarının belirlenmesi.

 

10-Belediyelerin öğretmen ve öğrencilere yaptığı otobüs ücretlerindeki indirimli tarifenin yardımcı hizmetlilere ve okullarda görev yapan memurlara da uygulanması.

Keyword : TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz haberi , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz oku , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz konusu , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz hakkında , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz manşeti , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz perde arkası , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz olayı , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz son dakika , TEG-SEN: Yardımcı Hizmetli Ve Memurlar İçin Mücadele Edeceğiz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com